Μεταγραφές Ιανουαρίου 2016

10.01.2016
18:57

Οι ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα προσπαθούν να ενισχυθούν προκειμένου να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα και να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στην προσπάθειά τους αυτή εκμεταλλευόμενες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν προβεί μέχρι τώρα στις παρακάτω μεταγραφές:

Γλυφάδα: Ενέταξε στο ρόστερ της τις Αντιγόνη Βαΐτση, Φωτεινή Μπατζάκα και Μαρία Παλαμά, η οποίες αγωνιζόταν στην ομάδα του Σεπολιακού, καθώς και την 16χρονη Ανδρονίκη Ανθίτη από την Ένωση Λαγκαδά Χίου.

Τρίκαλα 2011: απέκτησαν τη Χρύσα Λάσκου από τις Ελπίδες Καρδίτσας

Άρης: Ενισχύθηκε με την 20χρονη Κέλλυ Τσιτσιά και την 16χρονη Ελένη Τσιακλίδου οι οποίες αγωνίζονται στα χαφ από τον ΠΑΟΚ, την 21χρονη αμυντικό Άσπα Τσιγγελίδου από τις Αμαζόνες Δράμας. καθώς και την Αλεξάνδρα Γιαμαλή από το Μέντεκα Καλαμαριάς.

Ατρόμητος: Ενέταξε στο ρόστερ την 24χρονη αριστερή μπακ Μαριντίνα Λαδά, την 17 χαφ Λίνα Στεροπούλου και την 16χρονη αμυντικό Ευαγγελία Καλδή που αγωνίζονταν στο Σεπολιακό

Τέλος ο ΠΑΟΚ ο οποίος βέβαια δεν … κινδυνεύει με υποβιβασμό, ενέταξε στο δυναμικό του την 22χρονη Κύπρια διεθνή Ελένη Γιάννου.

Leave a Reply