Δελτίο τύπου Αθλητικού Σωματείου Φοίνικα Αγίας Σοφίας

25.05.2016
18:25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Αθλητικό Σωματείο Φοίνικας Αγίας Σοφίας είναι ένα από τα παλαιότερα Σωματεία που ιδρύθηκαν & εδρεύουν στη περιοχή του Πειραιά.
Η αγάπη μας για τον αθλητισμό, μας δημιούργησε την ανάγκη από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δημιουργίας μας να εντάξουμε αρκετά αθλήματα στο καταστατικό μας όπως Μπάσκετ , Ποδόσφαιρο , Πίνγκ-Πόνγκ , Σκάκι κ.α , με μοναδικό σκοπό να αναδείξουμε την ομορφιά του αθλητισμού, την άμιλλα, τη προσπάθεια, την ομαδικότητα, την επιτυχία.
Συγκεκριμένα το τμήμα Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας , βρίσκει την Αντρική Ομάδα μας να αγωνίζεται στη Β΄Κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά. Οι υποδομές μας ανθίζουν διαρκώς δημιουργώντας μας ένα βαρύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στα ίδια τα παιδιά μας αλλά και τις οικογένειες τους που με τη στήριξη τους μας κάνουν πιο δυνατούς & συνάμα καλύτερους.
Μετά από μια επιτυχημένη πορεία του Σωματείου μας όλα αυτά τα χρόνια αποφασίσαμε να ανεβάσουμε το πήχη πιο ψηλά & να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας αλλά και στο ενδιαφέρον αρκετών γονέων & παιδιών που επιθυμούσαν την οργάνωση & δημιουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για κορίτσια & γυναίκες.
Θέσαμε τους στόχους μας , βάλαμε τις υγιείς βάσεις μας όπως πολύ καλά ξέρουμε να κάνουμε τόσα χρόνια & ξεκινήσαμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα. Σε αυτή τη ποδοσφαιρική χρονιά (2015-2016) που σε λίγο φτάνει στο τέλος της έρχεται να προστεθεί μια μεγάλη επιτυχία για όλους μας. Τα νέα τμήματα υποδομών για κορίτσια οργανώθηκαν, δημιουργήθηκαν & σήμερα φιλοξενούν πάνω από είκοσι (20) αθλήτριες ηλικίας από 10 έως 16 ετών.
Το επόμενο βήμα μας, μας βρίσκει σήμερα να οργανώνουμε το Γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου μας όπου θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα 2016-2017 & θα φιλοξενείται στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ε.Π.Ο.
Με γνώμονα την ασφάλεια και την πιστοποιημένη παροχή εγγυημένης εκπαίδευσης ,μια ομάδα προπονητών και γυμναστών με άρτια επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ακαδημία αλλά & τις πρώτες ομάδες μας ,δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς & μεγάλους μας φίλους να διδαχθούν τις βασικές τεχνικές αλλά και όλα τα θεωρητικά στοιχεία του ποδοσφαίρου.
Προσκαλούμε όλους τους φίλους του Ποδοσφαίρου , κορίτσια & γυναίκες που αγαπούν το άθλημα να γίνουν ένα με τη μεγάλη οικογένεια του Φοίνικα.
Προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη – Παρασκευή – Σάββατο & Κυριακή στο Προπονητικό Κέντρο Αγίου Διονυσίου στο Πειραιά ( Πίσω από την Εκκλησία Άγιος Διονύσιος – Λιμάνι Πειραιά).
Για πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη του Γυναικείου Τμήματος & Υποδομών στο τηλέφωνο 6944289988.

Leave a Reply