Αυτά δε γίνονται! Πρόκειται σίγουρα για τη μεγαλύτερη νίκη της εθνικής Νεανίδων.

09.04.2013
17:06

Αυτά δε γίνονται!

Πρόκειται σίγουρα για τη μεγαλύτερη νίκη της εθνικής ΝεανίδωGreek National U-19ν.

Η εθνική μας ομάδα προηγήθηκε  στο 3 μόλις λεπτό με την αρχηγό της Μήκτου, Ισοφαρρίστηκε με πέναλτι στο 12’ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20΄.

Όμως, τα κορίτσια του Βαγγέλη Κουτσάκη δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο τουρνουά!

Η Βαρδαλή ισοφαρίζει στο 27΄ και η ομάδα διαχειρίζεται μαεστρικά μέχρι το τέλους του ημιχρόνου  την υπεροχή των Ισπανίδων.

Το δεύτερο μέρος ξεκινά ιδανικά με την Κοκοβιάδου να βάζει την ελληνική ομάδα σε θέση οδηγού από το σημείο του πέναλτι στο 54’.

Στη συνέχεια οι παίχτριές μας κατέθεσαν πάθος και εμπειρία στο γήπεδο. Η Λυπερακάκη υποπίπτει σε πέναλτι (το τρίτο που καταλόγισε η Νορβηγίδα διαιτητής, Μάρτε Σόρο η οποία κράτησε και 8’ καθυστερήσεις στο τέλος του αγώνα). Η ισπανίδα σέντερ φορ το χάνει και μέχρι το 72’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Κοκοβιάδου, η ομάδα μας έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Στη συνέχεια οι Ισπανίδες με δυο αλλαγές επιχείρησαν με κάθε τρόπο να γυρίσουν το ματς χωρίς όμως να καταφέρουν τη μεγάλη φάση μπροστά στην ελληνική εστία.

Προκειμένου να γίνει αντιληπτή το πόσο μεγάλη είναι η νίκη τόσο αντικειμενικά αλλά και με τον τρόπο που επιτευχθηκε να σημειώσουμε ότι τα διεθνή στοιχηματικά γραφεία έδιναν 1,05 στη νίκη της Ισπανίας πριν τον αγώνα!

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά η Γερμανία έφτασε τους 9 βαθμούς ενώ οι άλλε ομάδες τερμάτισαν με τριπλή ισοβαθμία (3 βαθμούς).

2 Comments

 • Ο/Η ΘάνοςΚ. λέει:

  Μεγάλο μπράβο στα κορίτσια και όλους τους ανθρώπους που ανυψώνουν το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο με την σκληρή δουλειά και τις γνώσεις τους. Να γνωρίζουμε όμως πως κάποια στιγμή πρέπει να δωθεί έμφαση και στις ομάδες των πρωταθλημάτων, πέραν της Α” εθνικής γυναικών, καθώς αυτή την στιγμή πολλά κορίτσια που αγαπούν το άθλημα και αγωνίζονται για αυτό αναγκάζονται να το παρατήσουν καθώς βιώνουν μια απαξίωση και έναν ανούσιο παραγκωνισμό.. Εκτός από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Άρη ας πέσει και ένα ουσιαστηκότερο βλέμμα στις υπόλοιπες ομάδες…

 • Hi, I discovered your page on and while the info looks good, I wonder if
  your website might be going through some internet browser compatibility troubles.

  If I use Firefox, it loads correctly, but if I
  use Chrome, it comes up looking overlapped and off-kilter.
  Just wanted to let you know.

Leave a Reply